Smo transportno podjetje, pri katerem imajo zaposleni velike in dolgoletne izkušnje na področju organizacije in same izvedbe transportnih in logističnih storitev. Naša vizija ni samo rast in širjenje podjetja, pač pa strankam dolgoročno olajšati transportne procese v podjetju.

Specializirani smo za organizacijo transportnih storitev na področju celotne EU, kot tudi v vseh državah bivše Jugoslavije. Strankam zagotavljamo prihranek časa in racionalno izbiro. Ponujamo celovito ponudbo s področja mednarodnega cestnega transporta, kar vključuje sam transport, kot tudi ostale spremljajoče dejavnosti (skladiščenje, distribucija,..). Organiziramo prevoze od majhnih do kompletnih pošiljk.

Naši pogodbeni podprevozniki so v večji meri samostojni podjetniki, ki so hkrati tudi lastniki in vozniki vozil, za kar velja, da nastopajo kot nadpovprečno skrbni gospodarji.

Prisegamo na partnerski odnos do strank, kar nas loči od ostalih konkurenčnih podjetij. Smo zelo prilagodljivi, natančni, terminsko točni in kar je najpomembnejše – vedno dosegljivi !

Zagotavljamo vam, da boste z naročilom, vašo pošiljko predali v odgovorne in skrbne roke!

Zelo veseli bomo vašega povpraševanja in posledično naročila, saj vam bomo na ta način lahko dokazali naše kvalitetne storitve.